Badrumsrenovering

Vi renoverar ditt badrum

Funderar du på att renovera ditt badrum? Vi kan hjälpa dig med allt som du behöver. För att kunna arbeta med badrumsrenoveringar krävs det behörighet för att arbeta i våtrum och med tätskikt samt att man som hantverkare har fullständig koll på vad man håller på med. Vi har arbetat med badrum i många år och har all den erfarenhet, kunskap och de certifikat som krävs! Vi kan även hjälpa till med materialval, designförslag med mera om du skulle behöva hjälp med det.

Öka värdet på din bostad

Att renovera ett badrum innebär oundvikligen en viss kostnad. Det rör sig ändå om ett antal arbetsdagar, material samt verktyg. Dock är det i nio fall av tio en bra investering att renovera badrummet då det vid en eventuell försäljning gör att värdet på bostaden ökar markant. Ett fräscht och väl fungerande badrum med snygga och stilrena detaljer, högkvalitativt kakel och praktiska vitvaror och badrumsporslin är en av de faktorer som potentiella köpare fäster mest vikt vid. Investera i framtiden och renovera ditt badrum redan idag.

modernt badrum

Se till att planera utrymmet noggrant

Det värsta som finns är om man råkar bygga ett badrum för trångt. När du planerar ditt nya badrum (eller om du vill att vi gör det åt dig) är det viktigt att du ser till att lämna ordentligt med utrymme runt toalett, handfat och badkar eller dusch för att undvika att det blir för trångt. Prova gärna ut avstånd mellan olika detaljer i verkligheten, då avstånd i en ritning ofta kan vara missvisande. Vi rekommenderar att du besöker ett showroom eller en återförsäljare av badrumsprodukter för dels inspiration och dels för att prova dig fram när det gäller upplägg, planritning och design. 

Vi arbetar med såväl privatkunder som med företag