Om oss

Helhetsansvar och fasta rutiner ger bättre jobb

Vi sätter alltid kunden i centrum och vi jobbar på att leverera kvalitet i varje liten detalj. Vi är flexibla och vid varje projekt så jobbar vi efter att eftersträva en god kommunikation med dig som kund. Du ska känna delaktighet och veta vad som pågår i ditt hem. Våra arbeten genomsyras av en lagkänsla där varje anställd strävar mot samma mål – att leverera ett perfekt resultat där kunden är nöjd.

Långsiktiga samarbeten och återkommande kunder är något som vi strävar efter. Ju fler nöjda kunder vi har – desto fler kunder kommer vi att få i framtiden. Att vi numera har flest nya jobb genom rekommendationer tycker vi är ett bevis på att den plan vi följer är den rätta.

Anlitar du oss för en badrumsrenovering så tar vi ett helhetsansvar där vi sköter arbetet från den initiala kontakten fram till dess att slutbesiktning sker. Du som kund får en kontaktperson – projektledaren – som du kan nå när som helst,. Dina frågor och funderingar tas alltid på största allvar.

En av de stora anledningarna till att vi lyckats så bra är att vi jobbar strukturerat och att vi alltid har fasta rutiner vid våra projekt. Som exempel på detta kan vi nämna några nyckelord som genomsyrar vår verksamhet:

  • Tidsåtgången. Inför varje projekt så får du som kund en tidsplan som alltid skrivs in i avtalet.
  • Arbetstider: Om inget annat anges så vill vi ha tillgång till lokalen mellan 07.00-17.00 varje vardag.
  • Behörighet: Våra anställda har alla behörigheter som krävs.
  • Analys: Vi kan hjälpa dig med såväl inköp som rena designtips – allt baserat på en analys gjord av dina önskemål samt projektets omfattning. Vi strävar alltid efter bästa tänkbara lösning till lägsta möjliga pris. Naturligtvis får du en kostnadsfri offert.
  • Betalningsplan: Vi presenterar alltid en betalningsplan för att minimera riskerna för båda parter; denna betalningsplan kommer att skrivas in i vårt avtal.
  • Offert: en kostnadsfri offert skickas till dig så snart som möjligt efter att vi gjort vårt kostnadsfria hembesök. Denna skickas elektroniskt.
  • Fast pris: Du får ett fast pris där allt från material, transporter och arbetstimmar är inkluderat.
  • Besiktning: Skulle du vilja ha en oberoende, auktoriserad besiktningsman efter avslutat projekt så är detta något vi kan hjälpa till med att förmedla.
  • Rot-avdrag: Vi jobbar naturligtvis mot Rot-avdraget, men kom ihåg att kolla upp huruvida du är berättigad till detta innan vi sätter igång. Detta gör du enklast genom att kontakta Skatteverket.

kakel

Vi arbetar i Täby och övriga Stockholm

Vi åtar oss arbeten i hela Stockholmsregionen. Hör av dig om du har några funderingar så kan vi boka in ett möte där vi tillsammans diskuterar fram en lösning som passar just dig.

Hör av dig redan idag för en kostnadsfri offert